EZANI GÜZEL OKUMA KURSU BELGE TÖRENİ YAPILDI

Tarih 22 Aralık 2016, 14:58 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Turhal Müftülüğünce Düzenlenen Ezanı Güzel Okuma Kursu Sonunda Kursiyerlere Belgeleri Verildi.

Turhal ilçe müftülüğünce personelin ezanı usulüne uygun ve makamlarına göre okuyabilmeleri amacıyla 1 ay süreyle Ezanı Güzel Okuma Kursu düzenlendi Tokat Özel İdare Mescidi İmam-Hatibi İsak SAYGILI'nın Formatör Öğretici olarak katıldığı kursa Turhal İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımlarından 14 kursiyer katıldı kurs sonunda kursiyerlere Polis Evi'nde düzenlenen yemekli programda belgeleri takdim edildi.