SABAH NAMAZI BULUŞMALARI DEVAM EDİYOR

Tarih 16 Aralık 2016, 13:17 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Turhal ilçe müftülüğünce Cami ve Gençlik Buluşmaları kapsamında gerçekleştirilen Sabah Namazı Buluşmaları devam ediyor.

2014 yılı Camiler ve Din Görevlileri haftasında başlatılan Cami ve Gençlik teması çerçevesinde başlatılan Sabah Namazı Buluşmaları devem ediyor, bu kapsamda 17.12.2016 Cumartesi günü ilçemiz Asrimezarlık Camiinde gerçekleşen programa gençlerin yoğun ilgisi vardı, programa ilçe müftüsü Mehmet AKPINAR'ın yanısıra ......... katıldı program sonrasında katılımcılara kahvaltı ikram edildi.