KREDİ VE YURTLAR KURUMUNDA MEVLİT KANDİLİ PROGRAMI

Tarih 16 Aralık 2016, 12:22 Editör İbrahim ÖZDEMİR

İlçe Müftülüğünce Kredi ve Yurtlar kurumunda Mevlit Kandili Özel Programı Gerçekleştirildi.

İlçe müftülüğünce Kredi ve Yurtlar Kurumunda kalan Üniversite öğrencileriyle kandil özel programı yapıldı. İlçe Müftüsü Mehmet AKPINAR'ın konuşmacı olarak katıldığı programa Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlandı aralarda ilahilerin okunduğu program İlçe Vaizi Ömer ARSLAN'ın yapmış olduğu dua ile sona erdi. Program sonunda İlçe Müftülüğünce programa katılan öğrencilere kandil simidi ve meyve suyu ikram edildi.