ŞEHİT İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Tarih 06 Aralık 2016, 09:23 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Şehit Emrah ÇEÇEN için mevlit okutuldu.

Bingöl'ün Genç ilçesinde güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada şehit düşen Uzman Çavuş Emrah Çeçen için memleketi Tokat'ın Turhal ilçesinde mevlit okutuldu. Turhal Belediyesi tarafından Cuma namazının ardından şehidin Müftü Mahallesinde bulunan Babaevinin önünde düzenlenen mevlite Çeçen'in yakınları, Tokat Valisi Cevdet Can, Tokat Müftüsü Ahmet ERDEM, Turhal Kaymakam Vekili Sefa Güler, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, Turhal Müftüsü Mehmet AKPINAR ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlit sonrası Şehit Uzman Çavuş Emrah Çeçen ve tüm şehitler için dua edildi, katılımcılara yemek verildi.