2016 YILI SABAH NAMAZI BULUŞMALARI

Tarih 08 Kasım 2016, 09:43 Editör İbrahim ÖZDEMİR

2016 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Süleymaniye camiinde Sabah Namazı Buluşması gerçekleştirildi.

2016 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Turhal Süleymaniye camiinde gençlerle Sabah Namazı Buluşması yapıldı, 22.10.2016 Cumartesi gerçekleştirilen programa Turhal İlçe müftüsü Mehmet AKPINAR, çok sayıda Din Görevlisi ve vatandaş katıldı programa katılanlara daha sonra süt ve poaça ikram edildi.