CAMİLER VE DİN GÖREVLİLERİ HAFTASI

Tarih 03 Kasım 2016, 12:59 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle Milli Eğitim Müdürlüğü Çalışanları ile istişare toplantısı.

20165 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenleri İmam Hatip Okulları müdürleri ile istişare toplantısı yapıldı Camiler ve Din Görevlileri Haftasının daha etkin verimli kutlanabilmesi için neler yapılabileceği konusunda istişare edildi, ilçe müftüsü Mehmet AKPINAR ve Milli Eğitim Müdürü Mehmet YILDIZ'ın konuşmaları ile toplantı sona erdi. Toplantı sonunda katılımcılara şelale restaurantta yemek ikramı yapıldı.