AKŞEMSETTİN CAMİİ'NİN TEMELİ ATILDI

Tarih 25 Ağustos 2016, 09:36 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Mimar Sinan Mahallesi Akşemsettin Camii Temel atma töreni yapıldı.

Yeni Sayfa 1 İlçemiz Mimar Sinan Mahallesinde Yapımına yeni başlanacak olan Akşemsettin  Cami temel atma töreni 19.08.2016 Cuma günü saat 14:00 da yapıldı. Mimar Ömer ERYILMAZ tarafından projelendirilen caminin, Kurulan dernek öncülüğünde Halkımızın yardımları. ile yapılacağı, Turhal belediyesi ve Turhal İlçe müftülüğünün de destek vereceği öğrenildi Temel atma törenine Tokat İl Müftüsü Ahmet ERDEM, Turhal Kaymakam Vekili Bayram SAĞIR, Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER, Turhal Müftüsü Mehmet AKPINAR, Protokolden bazı isimlerin yanısıra Vatandaşlar katıldı.