DÖKMETEPE KÖYÜ CAMİİ AÇILIŞI YAPILDI.

Tarih 05 Haziran 2016, 12:57 Editör İbrahim ÖZDEMİR

İlçemiz Dökmetepe Köyüne Yaptırılan Yeni Camiinin Aşılışı Gerçekleştirildi.

Yeni Sayfa 1 İlçemiz Dökmetepe Köyü Caminin çok eski ve yetersiz olması nedeniyle köyün ortasında bulunan alana yeni bir cami inşaa edildi. 2 Yıl önce temeli atılan cami kurulan dernek öncülüğünde köy muhtarı Adil MERAL'in gayretleri Müftülüğümüzün katkıları ve hayırsever vatandaşlarımızın yardımları ile tamamlandı. Ramazan öncesi 03.06.2016 cuma günü cuma namazı öncesi gerçekleştirilen programla ibadete açıldı. Programa Tokat Vali Yardımcısı Mehmet Suphi KÜSBECİ, Tokat Müftüsü Ahmet ERDEM, Tokat Müftü Yard. Ahmet SARITAŞ, Turhal Kaymakamı Bünyamin YILDIZ, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz BEKLER, Turhal Müftüsü Mehmet AKPINAR, çevre ilçe belediye başkanları ve kaymakamlarının yanısıra protokolden bazı isimler ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cuma nazının ardından katılımcılara ikramda bulunuldu.