Teberuukat Eşya Listeleri

Tarih 16 Haziran 2015, 15:58 Editör İbrahim ÖZDEMİR

2015 Yılı Teberrukat Eşya Listelerini buradan indirip doldurabilirsiniz.

2015 Yılı için Teberrukat Eşya sayımı yapılacağından söz konusu Listeleri buradan indirip doldurabilirsiniz.

1- Üst Sayfa İsimsiz

2- Alt Sayfa İsimli

3-Terkin Listesi

3-Teslim Tesellüm

Personel Haberler

İsa BİÇER'in Babası Vefaat Etti

İsa BİÇER'in Babası Vefaat Etti İlçemiz Kazancı Köyü Camii İmam-Hatibi İsa BİÇER'in babası Vefaat Etti.

Sami MUTLU'nun Kayınvalidesi Vefaat Etti.

Sami MUTLU'nun Kayınvalidesi Vefaat Etti. Müftülük Şoförü Ssmi MUTLU'nun Kayınvalidesi Vefaat Etti.