İsa BİÇER'in Babası Vefaat Etti

Tarih 08 Nisan 2014, 14:04 Editör İbrahim ÖZDEMİR

İlçemiz Kazancı Köyü Camii İmam-Hatibi İsa BİÇER'in babası Vefaat Etti.

İlçemiz Kazancı Köyü Camii İmam-Hatibi İsa BİÇER'in babası vefaat etmiştir. Merhumun cenazesi 09.04.2014 Çarşamba günü saat 10:00 da Kamalı Köyünde defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı dileriz.

Personel Haberler

Teberuukat Eşya Listeleri

Teberuukat Eşya Listeleri 2015 Yılı Teberrukat Eşya Listelerini buradan indirip doldurabilirsiniz.

Sami MUTLU'nun Kayınvalidesi Vefaat Etti.

Sami MUTLU'nun Kayınvalidesi Vefaat Etti. Müftülük Şoförü Ssmi MUTLU'nun Kayınvalidesi Vefaat Etti.