Sami MUTLU'nun Kayınvalidesi Vefaat Etti.

Tarih 08 Mart 2014, 10:48 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Müftülük Şoförü Ssmi MUTLU'nun Kayınvalidesi Vefaat Etti.

Müftülük Şoförü Sami MUTLU'nun kayinvalidesi vefaat etmiştir. Merhumenin cenazesi 08.03.2014 Cumartesi (Bu gün)  ikindi namazını müteakip Tokat Takkeciler camiinden alınarak erenler mezarligina defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı dileriz.

Personel Haberler

Teberuukat Eşya Listeleri

Teberuukat Eşya Listeleri 2015 Yılı Teberrukat Eşya Listelerini buradan indirip doldurabilirsiniz.

İsa BİÇER'in Babası Vefaat Etti

İsa BİÇER'in Babası Vefaat Etti İlçemiz Kazancı Köyü Camii İmam-Hatibi İsa BİÇER'in babası Vefaat Etti.