Hatice AKYÜZ'ün Annesi Vefaat Etti.

Tarih 07 Ocak 2014, 08:59 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Veysel Karani Kur'an Kursu Öğreticisi Hatice AKYÜZ'ün Annesi Vefaat etti.

İlçemiz Veysel Karani Kur'an Kursu Öğreticisi Hatice AKYÜZ (BÖĞREK) in annesi vefaat etmiştir. Merhumenin Cenazesi 07.01.2014 Salı günü  (Bu gün)  öğle manazını müteakip Asrimezarlık Camiinden alınarak Asrimezarlığına defmedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet Ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Personel Haberler

Teberuukat Eşya Listeleri

Teberuukat Eşya Listeleri 2015 Yılı Teberrukat Eşya Listelerini buradan indirip doldurabilirsiniz.

İsa BİÇER'in Babası Vefaat Etti

İsa BİÇER'in Babası Vefaat Etti İlçemiz Kazancı Köyü Camii İmam-Hatibi İsa BİÇER'in babası Vefaat Etti.