A.Kadir ŞİMŞEK'in Annesi Vefaat Etti.

Tarih 15 Kasım 2013, 10:27 Editör İbrahim ÖZDEMİR

Gümüştop Köyü Camii İmam-Hatibi A. Kadir ŞİMŞEK'in Annesi Vefaat Etti.

İlçemiz Gümüştop köyü yukarı mahalle camii İmam-Hatibi A. Kadir ŞİMŞEK'in annesi vefaat etmiştir,
Cenazesi 16.11.2013 Cumartesi günü öğle namazını müteakipŞeyhmustafa (Kesikbaş) camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Amasya ili Yuva Köyünde defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet ailesine başsağlığı dileriz.

Personel Haberler

Teberuukat Eşya Listeleri

Teberuukat Eşya Listeleri 2015 Yılı Teberrukat Eşya Listelerini buradan indirip doldurabilirsiniz.

İsa BİÇER'in Babası Vefaat Etti

İsa BİÇER'in Babası Vefaat Etti İlçemiz Kazancı Köyü Camii İmam-Hatibi İsa BİÇER'in babası Vefaat Etti.