KAZANCI KÖYÜ İĞDELİ  KÖYÜ   CAMİİ

Sabit PALABIYIK İmam-Hatip
       1960 Yılında Kadışehri'nin Yukarıkızıl köyünde doğdu. İlkokulu köyünde bitirdi.       1983 Yılında Amasya İmam Hatip Lisesinden mezun oldu, aynı yıl Nevşehir ili Kozaklı İlçesi Hacıfakılı köyünde İmam Hatip olarak göreve başladı. 1987 yılında Yozgat İli  Saraykent İlçesi Sarıgözü Köyüne 1998 Yılında Turhal Çivril köyüne İmam hatip olarak atandı. 2010 yılında Kazancı köyü İğdeli Camiine atandı

Halen aynı  göreve devam eden Sabit PALABIYIK evli ve 2 çocuk babasıdır.

Adı Kazancı köyü İğdeli Camii
Yaptıran Köy Halkı
Yapılış tarihi 1985
Toplam arsa alanı 376 m2
İç alan 80 m2
Cemaat kapasitesi 105 kişi
a.Vakit namazları 2-4 kişi
b.cuma namazı 10-15 kişi

Kazancı köyü İğdeli Malallesi Camii; 1987 Yılında yapılmıştır. 376 m2 alan içerisine 80 m2 olarak inşa edilen ve 105 kişilik cemaat kapasitesi olan Camiinin mülkiyeti köy tüzel kişiliğine aittir.
       Yığma tuğla üzerine çatılı olarak yapılmış ve minaresi yoktur. Müştemilat olarak abdest alma yeri, tuvaleti ve lojmanı mevcuttur.