GÖKDERE  KÖYÜ  CAMİİ

Hadi YERLİKAYA - İmam-Hatip

1963 Yılında Tokat'ın Raşadiye İlçesinin Kuzbağı köyünde doğdu. İlkokulu köyünde bitirdi.
      Reşadiye'de başladığı İmam Hatip Lisesini 1982 Yılında Turhal İmam Hatip Lisesinde tamamladı. 1983 Yılında Sivas İli Suşehri İlçesi Dündar köyünde İmam Hatip olarak göreve başladı.
      1987 Yılında Reşadiye'nin Çavuşbeyli köyü Camii İmam Hatipliğine, 1996  Yılında Turhal Koruluk Köyü Camii İmam Hatipliğine  2006 Yılında Gökdere Köyü Camii İmam-Hatipliğine naklen atandı. Görev esnasında A.Ö.F Sosyal Bilimler bölümü Ön lisans programını bitirdi.
      Halen aynı yerde göreve devam eden Hadi YERLİKAYA evli ve 2 çocuk babasıdır.

Adı Gökdere Köyü Camii
Yaptıran Köy Halkı
Yapılış tarihi 1979
Toplam arsa alanı 160 m2
İç alan 140 m2
Cemaat kapasitesi 180
a.Vakit namazları 3 kişi
b.cuma namazı 15 kişi

1979 yılında köy halkı tarafından yaptırılmıştır.
       Mülkiyeti Köy Tüzel Kişiliğine aittir.Yapı şekli betonarma olup minaresi vardır.
       Müştemilatında tuvalet, abdest alma yeri ve lojman bulunmaktadır.