NECİP KÖYÜ DOĞANLIÇİFTLİĞİ   CAMİİ

Mustafa HAN - İmam-Hatip

1967 yılında Turhal'ın Necip Köyünde doğdu. İlkokulu kendi köyünde bitirdi.1986 yılında Tokat İmam-Hatip Lisesinden mezun oldu. 1987 yılında İçel ili Silifke ilçesi Hırmanlı köyü Uşakpınarı Mahallesi Camii İmam-Hatibi olarak göreve başladı.Sırasıyla Pazar Ovacık, Zile Yünlü köylerinde İmam-Hatiplik görevlerinde bulundu. 2002 yılında A.Ö.F İşletme Fakültesinden mezun oldu.

Halen Necip Köyü Doğanlı Camii İmam-Hatibi olarak göreve devam eden Mustafa HAN Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Adı Doğanlı Çiftliği Camii
Yaptıran Köy halkı
Yapılış tarihi 1975
Toplam arsa alanı 1000 m2
İç alan 100 m2
Cemaat kapasitesi 130 Kişi
a.Vakit namazları 2-3 Kişi
b.cuma namazı 10-30 Kişi

Necip köyü Doğanlı Çiftliği Camii 1975 Yılında Köy halkı tarafından 1000  m2  alan  içerisine 100  m2  iç  alanla  yığma  üzerine  çatıl  olarak yaptırılmıştır.
        Mülkiyeti köy tüzel kişiliğine aittir. Müştemilatında şadırvan, tuvalet ve lojman bulunmaktadır.