ÇİVRİL KÖYÜ BATTAL GAZİ   CAMİİ

Cengiz GÜNERİ - İmam-Hatip

1971 Yılında Turhal Sarıkaya Köyünde doğdu. İlkokulu Köyünde bitirdi.
       1990 Turhal İmam Hatip Lisesinden mezun oldu, aynı Yıl Turhal Kuşoturağı ve Ataköy Köylerinde Vekil İmam hatiplik görevinde bulundu.
      1994 Yılında Reşadiye'nin Güneygölcük Köyünde İmam hatip olarak kadro aldı.1996 Yılında Çivril köyü ağlamış mahallesi Camiine, 2005 Yılında aynı mahallede bulunan Battal Gazi Camii İmam Hatipliğine naklen atandı.
      Halen aynı yerde göreve devam eden Cengiz GÜNERİ evli ve 3 çocuk babasıdır.

Adı Battal Gazi Camii
Yaptıran Köy halkı
Yapılış tarihi 1994
Toplam arsa alanı 300 m2
İç alan 100 m2
Cemaat kapasitesi 150 Kişi
a.Vakit namazları 3 kişi
b.cuma namazı 20 kişi

Battal Gazi Camii Çivril Köyü Ağlamış mezrasında bulunmaktadır. 1994 Yılında 300 m2 alan içerisine 100 m2 olarak yığma tuğla üzerine çatılı olarak yaptırılan Caminin 150 kişilik cemaat kapasitesi vardır. Müştemilatı ve minaresi olmayan caminin mülkiyeti köy tüzel kişiliğine aittir.