BOYACILAR CAMİİ

Hüseyin GÜRSES - İmam-Hatip

1958 Yılında Tokat'ın Eze köyünde doğdu.İlkokulu köyünde bitirdi. Tokat'ta başladığı İmam Hatip-Lisesini 1990 Yılında İstanbul Bakırköy İmam-Hatip Lisesinde tamamladı.
     1990 Yılında göreve başladı. Boyacılar Camii Müezzin-Kayyımı iken 2013 yılında Diyanet İşleri Başkanlığınca Kadrosu İmam-Hatipliğe çevrilen ve halen aynı göreve devam eden Hüseyin GÜRSES evli ve .... çocuk babasıdır.

Adı Boyacilar Camii
Yaptıran Dernek
Yapılış tarihi 1967
Toplam arsa alanı 470 m2
İç alan 120 m2
Cemaat kapasitesi 160 kişi
a.Vakit namazları 10-15 kişi
b.cuma namazı 50-60 kişi

Boyacılar Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği tarafından 1967 yılında yaptırılan ve aynı adı taşıyan Boyacılar mahallesinde bulunan küçük camilerimizden birisidir.
         Mülkiyeti cami derneğine aittir. Yapı şekli çatılı, ahşap ve minaresi vardır. Müştemilatında şadırvan, tuvalet ve şadırvanın üzerinde 2 odası bulunmaktadır