Turhal İlçe Müftülüğü Aile Bürosu
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

KREDİ YURTLAR KURUMUNDA MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMI

Tarih 06 Mayıs 2016, 11:30 Editör

Kredi Yurtlar Kurumunda Kalan Kız Öğrencilere Yönelik Miraç Kandili Programı Yapıldı.

Yeni Sayfa 1 Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Kredi Yurtlar Kurumunda Miraç Kandili Programı yaptı.Programda Vaiz İlknur Kılıçarslan "İsra ve Miraç" konulu konuşma yaptı. Kur'an Kursu Öğreticileri Züleyha Rüzgar ve Emine Günaydın da programda görev aldılar. Programda Kur'an tilaveti, ilahiler ve naat okundu. Öğrencilerin okuduğu ilahilerle program sona erdi.

AİLE OKULU BELGE TÖRENİ YAPILDI

AİLE OKULU BELGE TÖRENİ YAPILDI Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Aile Okuluna Katılanlara Belgeleri Verildi.

Aile Okulunda 11. Hafta Dersi Yapıldı

Aile Okulunda 11. Hafta Dersi Yapıldı Aile Okuluna Yar. Doc. Dr. Ramazan DİLER konuk oldu.

Aile Büromuz

Sitemizi Nasıl Buldunuz