Turhal İlçe Müftülüğü Aile Bürosu
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Miraç Kandilinde Hanımlara program

Tarih 06 Mayıs 2016, 10:28 Editör

Miraç Kandilinde Hanımlara Yönelik Program Yapıldı.

Yeni Sayfa 1 Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Varvara Yatılı Kız Kur'an Kursu ile ortaklaşa Müftülük Konferans Salonunda Miraç Kandili programı yaptı.Program Kur'an Kursu Öğreticisi Rukiye Öz'ün Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başladı.Vaiz Ayşe Gül'ün "İsra ve Miraç" konulu konuşmasının ardından öğrenciler ilahi ve naatlarla programa katkı sağladılar.Program Kur'an Kursu Öğreticisi Zeynep Safiye Tosun'un yaptığı duayla sona erdi.

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Tanıtım Filmi

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Tanıtım Filmi Diyanet İşleri Başkanlığınca Hazırlanan Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Tanıtım Filmi

Aile Okulunda 4.Hafta Dersi Yapıldı

Aile Okulunda 4.Hafta Dersi Yapıldı Aile Okuluna Bu Hafta Yar.Doc.Dr.Ali Yıldırım konuk oldu.

Aile Büromuz

Sitemizi Nasıl Buldunuz