Turhal İlçe Müftülüğü Aile Bürosu
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

AİLE OKULU BELGE TÖRENİ YAPILDI

Tarih 06 Mayıs 2016, 10:00 Editör

Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Aile Okuluna Katılanlara Belgeleri Verildi.

Yeni Sayfa 1 Turhal İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından düzenlenen Aile Okulu’na katılan 100 kursiyere belgeleri törenle verildi. Turhal İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından 15 Şubat-02 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Aile Okulu’nun son dersi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde yapıldı. Belge töreninde bir konuşma yapan Kaymakam Bünyamin Yıldız, ailenin Türk toplumundaki yeri ve önemine değinerek “Aile bir toplumun temel taşıdır. En önemli eğitim toplumun temelinde olan yani ailede olan eğitimdir. Bu nedenle böyle bir projeyi hazırladıkları için başta İlçe Müftümüz olmak üzere tüm emeği geçenleri kutluyorum” dedi. Konuşmaların ardından Aile Okulu kurslarına katılan 100 kursiyere katılım belgesi verildi. Programa ayrıca İl Müftüsü Ahmet Erdem İlçe Müftüsü Mehmet Akpınar, Belediye Başkan Vekili Muzaffer Eyimaya, Zile İlçe Müftüsü İdris Özarslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yıldız, Özel İdare Müdürü Nazif Yılmaz, Aile Okulu’nda ders veren öğretim üyeleri, kursiyerler ve yakınları ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

KREDİ YURTLAR KURUMUNDA MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMI

KREDİ YURTLAR KURUMUNDA MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMI Kredi Yurtlar Kurumunda Kalan Kız Öğrencilere Yönelik Miraç Kandili Programı Yapıldı.

Aile Okulunda 11. Hafta Dersi Yapıldı

Aile Okulunda 11. Hafta Dersi Yapıldı Aile Okuluna Yar. Doc. Dr. Ramazan DİLER konuk oldu.

Aile Büromuz

Sitemizi Nasıl Buldunuz