Turhal İlçe Müftülüğü Aile Bürosu
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Aile Okulunda 11. Hafta Dersi Yapıldı

Tarih 02 Mayıs 2016, 14:37 Editör

Aile Okuluna Yar. Doc. Dr. Ramazan DİLER konuk oldu.

Yeni Sayfa 1 Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan Aile okulunda 11.hafta dersi yapıldı. Aile Okuluna bu hafta Yar. Doç. Dr. Ramazan Diler konuk oldu. Hocamız "Aile de Mahremiyet Bilinci" konusunu güncel örneklerle anlattı. Hanımların ilgiyle dinlediği program soruların cevaplanmasıyla sona erdi.

KREDİ YURTLAR KURUMUNDA MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMI

KREDİ YURTLAR KURUMUNDA MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMI Kredi Yurtlar Kurumunda Kalan Kız Öğrencilere Yönelik Miraç Kandili Programı Yapıldı.

AİLE OKULU BELGE TÖRENİ YAPILDI

AİLE OKULU BELGE TÖRENİ YAPILDI Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Aile Okuluna Katılanlara Belgeleri Verildi.

Aile Büromuz

Sitemizi Nasıl Buldunuz