Turhal İlçe Müftülüğü Aile Bürosu
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Kutlu Doğum haftasında Bayanlara yönelik Konferans Yapıldı.

Tarih 22 Nisan 2016, 10:36 Editör

Kutlu Doğum Haftasında Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde Bayanlara Yönelik Konferans Yapıldı.

Yeni Sayfa 1 Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde hanımlara yönelik program yapıldı.Sunuculuğunu Kur'an Kursu öğreticisi Arzu Demirel'in yaptığı programda Vaiz Ayşe Gül "Hz.Peygamber'in Hayatında Birlik ve Beraberlik Örnekleri" konulu konuşma yaptı.Kur'an Kursu Öğreticisi Emine Kılıçarslan Aşr-ı Şerif okudu. Kur'an Kursu Öğreticisi Seher Savaş ve Öğrencileri Esma'ül Hüsna ve ilahilerle programa katıldılar.Kur'an Kursu Öğreticisi Seda Altaş'ın okuduğu naatla duygulu anlar yaşandı. Vaiz İlknur Kılıçarslan'ın yaptığı dua ile program sona erdi.

KREDİ YURTLAR KURUMUNDA MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMI

KREDİ YURTLAR KURUMUNDA MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMI Kredi Yurtlar Kurumunda Kalan Kız Öğrencilere Yönelik Miraç Kandili Programı Yapıldı.

AİLE OKULU BELGE TÖRENİ YAPILDI

AİLE OKULU BELGE TÖRENİ YAPILDI Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Aile Okuluna Katılanlara Belgeleri Verildi.

Aile Büromuz

Sitemizi Nasıl Buldunuz