Turhal İlçe Müftülüğü Aile Bürosu
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Kutlu Doğum Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

Tarih 22 Nisan 2016, 10:23 Editör

Kutlu Doğum Haftası Münasebetiyle Turhal Merkez ve Köylerde Hanımlara Yönelik Konferanslar Yapıldı

Yeni Sayfa 1 Turhal Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Turhal merkez ve köylerinde hanımlara yönelik konferanslar yapıldı. Gökdere Köyü Camii, Necip Köyü Camii, Hacılar Camii, Veysel Karani Camii, Bahçebaşı Köyü Camii, Kuşoturağı Köyü Camii, Varvara Camii, Çamlıca Köyü Camii, Yazıtepe Köyü Camii, Çivril Köyü Camii, Yenisu Köyü Cemevi ve Sarıkaya Köyü Camiinde bayanlara yönelik programlar yapıldı. Programlarda Vaiz İlknur Kılıçarslan,Vaiz Ayşe Gül, Kur'an Kursu Öğreticileri Emine Kılıçarslan, Emine Gökçe, Zeynep Safiye Tosun, Züleyha Rüzgar ve Seher Savaş konuşmacı olarak görev aldı.Kur'an Kursu Öğreticileri Semanur Baylan, Melike Nur, Arzu Demirel, Mukaddes Gökdere, Nurgül San, Huriye Üstünakın, Hatice Çal, Fatma Ağıl, Fatma Kuyumcu, Saliha Gür, Hacer Çiğdem, Sabriye İmamoğlu, Rukiye Öz, E.Öznur Eraslan, Neslihan Kara, Hacer Yılmaz, Rabia Dal, Hatice Çömez Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahi ve dua ile katkı sağladılar.

KREDİ YURTLAR KURUMUNDA MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMI

KREDİ YURTLAR KURUMUNDA MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMI Kredi Yurtlar Kurumunda Kalan Kız Öğrencilere Yönelik Miraç Kandili Programı Yapıldı.

AİLE OKULU BELGE TÖRENİ YAPILDI

AİLE OKULU BELGE TÖRENİ YAPILDI Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Aile Okuluna Katılanlara Belgeleri Verildi.

Aile Büromuz

Sitemizi Nasıl Buldunuz