Turhal İlçe Müftülüğü Aile Bürosu
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Aile Okulu Devam Ediyor

Tarih 21 Nisan 2016, 11:43 Editör

Aile Okuluna Yar. Doç. Dr. Hilal Özay konuk oldu.

Yeni Sayfa 1 Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından hazırlanan Aile okulunda 10.hafta dersi yapıldı. Aile Okuluna bu hafta Yar. Doç. Dr. Hilal Özay konuk oldu. Hocamız "Toplumda Yardıma Muhtaçlar ve Toplumsal Görevlemiz" konusunu Hz.Peygamber döneminden örneklerle anlattı.Hanımların ilgiyle dinlediği program soruların cevaplanmasıyla sona erdi.

KREDİ YURTLAR KURUMUNDA MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMI

KREDİ YURTLAR KURUMUNDA MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMI Kredi Yurtlar Kurumunda Kalan Kız Öğrencilere Yönelik Miraç Kandili Programı Yapıldı.

AİLE OKULU BELGE TÖRENİ YAPILDI

AİLE OKULU BELGE TÖRENİ YAPILDI Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Aile Okuluna Katılanlara Belgeleri Verildi.

Aile Büromuz

Sitemizi Nasıl Buldunuz