Turhal İlçe Müftülüğü Aile Bürosu
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Erbaa Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosundan Ziyaret

Tarih 13 Nisan 2016, 10:38 Editör

Yeni Sayfa 1 Erbaa Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Görevlileri Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosunu ziyaret ettiler. Büro görevlileri ilknur Kılıçarslan ve Ayşe Gül Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun çalışma ve faaliyetleriyle ilgili tecrübe paylaşımında bulundular.

KREDİ YURTLAR KURUMUNDA MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMI

KREDİ YURTLAR KURUMUNDA MİRAÇ KANDİLİ PROGRAMI Kredi Yurtlar Kurumunda Kalan Kız Öğrencilere Yönelik Miraç Kandili Programı Yapıldı.

AİLE OKULU BELGE TÖRENİ YAPILDI

AİLE OKULU BELGE TÖRENİ YAPILDI Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Aile Okuluna Katılanlara Belgeleri Verildi.

Aile Büromuz

Sitemizi Nasıl Buldunuz