Turhal İlçe Müftülüğü Aile Bürosu
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Camii Kebir Kur'an Kursuna Ziyaret

Tarih 07 Aralık 2015, 09:34 Editör

Camii Kebir Kur'an Kursunda Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Tanıtım Semineri Yapıldı.

Yeni Sayfa 1 Camii Kebir Kur'an Kursunda Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tanıtım semineri yapıldı. Vaiz Ayşe Gül tarafından yapılan tanıtım seminerinde Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi."İslamda Aile" konulu sunum yapıldı.Hanımların sorularının cevaplandırılmasıyla program sona erdi.

Mevlid Kandili Coşkuyla Kutlandı

Mevlid Kandili Coşkuyla Kutlandı Müftülük Toplantı Salonunda Mevlid Kandili Özel Programı Yapıldı.

Kayaören ve Tatlıcak Köylerine Ziyaret

Kayaören ve Tatlıcak Köylerine Ziyaret Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Kayaören ve Tatlıcak köylerinde bayanlara yönelik programlar yapıldı.

Aile Büromuz

Sitemizi Nasıl Buldunuz