Turhal İlçe Müftülüğü Aile Bürosu
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Tanıtım Seminerleri Başlıyor

Tarih 26 Kasım 2015, 09:54 Editör

Müftü Mahallesi Kur'an Kursunda Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tanıtım semineri yapıldı.

Yeni Sayfa 1 Müftü Mahallesi Kur'an Kursunda Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tanıtım semineri yapıldı.Koordinatör Vaiz İlknur Kılıçarslan tarafından yapılan tanıtım seminerinde Aile ve Dini Rehberlik Bürosunun kuruluş amacı ve faaliyetleri hakkında bilgi verildi.Hanımların yüz yüze ve telefon yoluyla büroya ulaşabilecekleri , erkek veya bayan vaizlerle görüşebilecekleri anlatıldı."Ailede Eşler Arası Karşılıklı Hak ve Sorumluluklar" konusu kursiyerlerle paylaşıldı.

Mevlid Kandili Coşkuyla Kutlandı

Mevlid Kandili Coşkuyla Kutlandı Müftülük Toplantı Salonunda Mevlid Kandili Özel Programı Yapıldı.

Kayaören ve Tatlıcak Köylerine Ziyaret

Kayaören ve Tatlıcak Köylerine Ziyaret Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Kayaören ve Tatlıcak köylerinde bayanlara yönelik programlar yapıldı.

Aile Büromuz

Sitemizi Nasıl Buldunuz