Turhal İlçe Müftülüğü Aile Bürosu
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Diyanet İşleri Başkanlığının Kuruluş Yıldönümü

Tarih 24 Mart 2015, 11:16 Editör

Bayan Vaiz ve Kur'an Kursu Öğreticilerine Diyanet İşleri Başkanlığının Kuruluş Yıldönümü Vesilesi ile Yemek Organizasyonu

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Turhal İlçe Müftülüğünde görev yapan bayan Vaiz ve Kur'an Kursu Öğreticilerine Diyanet İşleri Başkanlığının Kuruluş Yıldönümü vesilesi ile yemek organizasyonu düzenlendi. Yemeğe Tokat Erbaa ve Zile ADRB görevlileride davet edildi.İlçe müftüsü Mehmet Akpınar'in iştirak ettiği yemek Başkanlığımızın kuruluşundan bahseden kısa bir konuşmanın ardından muhabbet ortamında devam etti.

Mevlid Kandili Coşkuyla Kutlandı

Mevlid Kandili Coşkuyla Kutlandı Müftülük Toplantı Salonunda Mevlid Kandili Özel Programı Yapıldı.

Kayaören ve Tatlıcak Köylerine Ziyaret

Kayaören ve Tatlıcak Köylerine Ziyaret Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Kayaören ve Tatlıcak köylerinde bayanlara yönelik programlar yapıldı.

Aile Büromuz

Sitemizi Nasıl Buldunuz