Turhal İlçe Müftülüğü Aile Bürosu
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Programı

Tarih 10 Mart 2015, 10:47 Editör

Turhal Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu 8 Mart Dünya Kadınlar Günün'de Kadınlarla Buluştu

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Dolayısıyla Turhal İlçe Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Necmettin Erbakan Kültür Merkezinde Kadınlar Günü programı düzenledi. Programda Kuran kursu Öğreticileri ve Öğrencileride görev aldı.Dere Mah. K.K.Ö Emine Kılıçarslan'ın Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan program Nurkavak İlahi grubu, Varvara Yatılı Kız Kur'an Kursu öğrencilerinin Hz. Fatıma'yı Anlamak adlı sahne gösterisi, İlçe vaizi İlknur Kılıçaslan'ın İslam'da kadın hakkındaki konuşması ve Kazımkarabekir K.K.Ö. Ayşegül Açık'ın duasıyla son buldu. Duygulu anların yaşandığı program sonunda programa katılan hanımlar memnuniyetlerini ve teşekkürlerini belirtti.

Mevlid Kandili Coşkuyla Kutlandı

Mevlid Kandili Coşkuyla Kutlandı Müftülük Toplantı Salonunda Mevlid Kandili Özel Programı Yapıldı.

Kayaören ve Tatlıcak Köylerine Ziyaret

Kayaören ve Tatlıcak Köylerine Ziyaret Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Kayaören ve Tatlıcak köylerinde bayanlara yönelik programlar yapıldı.

Aile Büromuz

Sitemizi Nasıl Buldunuz