Turhal İlçe Müftülüğü Aile Bürosu
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Kur'an'la Gelen Değerler Projemiz Devam Ediyor

Tarih 02 Mart 2015, 11:30 Editör

2014-2015 Eğitim Döneminde Başlayan Kur'an'la Gelen Değerler Projemiz Devam Ediyor

Turhal Müftülüğü olarak çocuklarımızın din eğitimine katkı sağlamak amacı ile geliştirdiğimiz Kur'anla Gelen Değerler Projesi pek çok Kur'an Kursu ve Camide uygulanmaya devam ediyor.

Proje kapsamında Süleymaniye Kur'an Kursunda açılan sınıfımızın hediye kazanan öğrencileriyle gerçekleştirdiğimiz Kesikbaş Camii ziyaretinden renkli kareler.

Mevlid Kandili Coşkuyla Kutlandı

Mevlid Kandili Coşkuyla Kutlandı Müftülük Toplantı Salonunda Mevlid Kandili Özel Programı Yapıldı.

Kayaören ve Tatlıcak Köylerine Ziyaret

Kayaören ve Tatlıcak Köylerine Ziyaret Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından Kayaören ve Tatlıcak köylerinde bayanlara yönelik programlar yapıldı.

Aile Büromuz

Sitemizi Nasıl Buldunuz