Turhal İlçe Müftülüğü Aile Bürosu
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Aile Büromuz Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Tarih 18 Aralık 2014, 13:40 Editör

Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Bu Hafta Koruluk Köyünü Ziyaret Etti

Aile ve dini rehberlik bürosu görevlileri her perşembe köy ziyaretlerinde bu hafta Koruluk köyünde hanımlarla buluştu.Büromuzun tanıtımının yapıldığı ziyarette mutlu bir aile için hanımlara düşen görevler ve ahiret inancının anlatıldığı iki sunum gerçekleştirildi.

2014 Aşure Etkinliği Yapıldı

2014 Aşure Etkinliği Yapıldı Müftülükten 'Muharrem ve Aşure' Sohbeti ve Aşure İkramı

2014 Salı Vaazlarımız Devam Ediyor.

2014 Salı Vaazlarımız Devam Ediyor. her hafta salı günleri müftülüğümüz konferans salonunda saat 13.30 da vaazlarımız devam ediyor.

Aile Büromuz

Sitemizi Nasıl Buldunuz