Turhal İlçe Müftülüğü Aile Bürosu
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Samimiyet Konulu Konferans.

Tarih 16 Nisan 2014, 15:53 Editör

Samimiyet Konulu Konferans.

İlçe Müftülüğümüz tarafından hazırlanan "Kutlu Doğum Haftası" nedeniyle Turhal Belediye Kültür Merkezinde bir konfarans düzenlendi. Açılış Konuşmasını İlçe Müftümüz Mehmet AKPINAR yaptı, ardından Camii Kebir Kur'an Kursu Öğreticisi Fatma AĞIL Kur'an-ı Kerim okudu  Gazi Osman Paşa  Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim üyesi Emine ÖĞÜK'ün konuşmacı olarak katıldığı "Samimiyetin Fert ve Toplum Açısından Önemi" konulu konferansa Turhal'lı bayanların ilgisi oldukça yoğun oldu. Program sonrasında katılımcılara Karanfil ve Dini Yayın hediye edildi.

Aile Büromuz Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor.

Aile Büromuz Köy Ziyaretlerine Devam Ediyor. Aile ve Dini Rehberlik Bürosu Bu Hafta Koruluk Köyünü Ziyaret Etti

2014 Aşure Etkinliği Yapıldı

2014 Aşure Etkinliği Yapıldı Müftülükten 'Muharrem ve Aşure' Sohbeti ve Aşure İkramı

Aile Büromuz